Az ekcéma csúnya és kellemetlen, ráadásul nem gyógyítható, csupán tünetmentesíthető. Ha önnek is ekcémája van, valószínűleg számtalan kezelést kipróbált már rá, de egyikkel sem volt maradéktalanul elégedett. Nem kell tovább keresnie! A gyógygombás készítményeket ugyanis a leghatékonyabb megoldások egyikeként tartják számon, ráadásul a klinikai tesztek mellékhatást sem mutattak!
Kipróbálom

Szeretné kipróbálni a Ganodexet?

Rendelje meg webshopunkban most és szabaduljon meg egy életre az ekcéma kellemetlen tüneteitől!

Eszter véleménye a Ganodexről

"Utálom az ekcémát. A legrosszabb dolog, ami történt velem eddig az életben. Viszket, csúnya, és akadályoz. Imádok sportolni, de az izzadság, a jógamatracok, a por és minden egyéb irritálja a bőrömet és fokozza az ekcémámat. Ráadásul nagyon nehéz tiszta pamut futónadrágot találni... Az emberek szerencsére megértőek és sosem piszkáltak a kiütéseimmel, de azért tudom, hogy bár nem mondja, a barátom taszítónak találja a foltjaimat. ”
“Ahogy írtam, az ekcéma volt a legrosszabb dolog az életemben. Így az egyik legjobb pedig nem más, mint a krém ami elmulasztotta, a Ganodex!!! Igen, már 2 éve sima és egyenletes a bőröm! Nem is tudom leírni, mennyire megváltoztatta ez a kenőcs a mindennapjaimat!"

Előtte


Kipróbálom

Szeretné kipróbálni a Ganodexet?

Rendelje meg webshopunkban most és szabaduljon meg egy életre az ekcéma kellemetlen tüneteitől!

Hogyan működik?

A ganoderma gyógygombát a keleti kultúrákban már több, mint 2000 éve használják jótékony hatásai miatt. Immun moduláns hatásán túl lassítja a rákos sejtek szaporodását, véd a fertőzések ellen és segít az ideális koleszterinszint beállításában.

A ganoderma gyógygomba legfőbb hatóanyaga a béta glükán molekula természetes formájában, tripla hélix formulaként hatékony, melyet évekig a biomérnökök sem voltak képesek mesterséges anyagok használata nélkül, természetes eljárásokkal létrehozni és megtartani. Bjørn Kristiansen tanulmányainak és kísérletezésének köszönhetően eljutott a megoldásig - egy bonyolult eljárással, mely a szeparáción és a fregmentáláson alapul.

A kizárólag természetes anyagok felhasználásával készült Ganodex krém napi 2-szeri használat mellett olyan módon erősíti és szabályozza a bőr immunitását, amely az égő- viszkető tünetek szinte azonnali megszűnéséhez vezet. Pár hetes alkalmazás után pedig eltűnnek a betegség látható tünetei.


Gyorsan felszívódik

Nem hagy nyomot a ruhán

100%-ban természetes

Szteroid- és parabénmentes

Immunmoduláns hatással bír

Megerősíti és szabályozza a bőr immunsejtjeit

Puhává és bársonyossá teszi a bőrt

Olajos utóérzet nélkül.

Kipróbálom

Szeretné kipróbálni a Ganodexet?

Rendelje meg webshopunkban most és szabaduljon meg egy életre az ekcéma kellemetlen tüneteitől!


A Ganodex egy természetes, KLINIKAILAG TESZTELT ekcémakrém, melynek legfőbb hatóanyaga a Ganoderma gyógygomba. Ez a 2000 éve ismert gombafajta gyógyító erejét immonmoduláns hatásának köszönheti, vagyis a túlműködő immunrendszert - ennek lehet tünete az ekcéma, vagy az allergia - képes szabályozni, ezáltal megszűntetve a kellemetlen tüneteket. Továbbá óriási előnye a legtöbb ekcéma elleni készítménnyel szemben, hogy NINCS MELLÉKHATÁSA és kisgyerekek is használhatják.