Léztezik egy még kevéssé ismert, forradalmian új technológia a pikkelysömör kezelésére!
Több évnyi kutatás után egy norvég tudós, Bjørn Kristiansen (vegyészmérnökként doktorált a Manchester-i egyetemen,majd Skóciában dolgozott egyetemi professzorként) kidolgozott egy eljárást a ganoderma gyógygombában fellelhető béta glükán molekula kinyerésére oly módon, hogy az megőrizze a tripla-helix szerkezetét és így sokkal erősebb immunmoduláns hatással bírjon. A Ganodex gyógygombakrém napi legalább kétszeri használat mellett megszűnteti a pikkelysömörös bőr tüneteit, az égő- viszkető érzést, a vörös, megvastagodott pikkelyszerű ún. plakkokat, a bőrt pedig simává és bársonyossá teszi, anélkül, hogy olajos felületet hagyna maga után!
Mindemellett ez a krém 100%-ban természetes, biztonságosságát hivatalos klinikai vizsgálatok bizonyítják.10 betegnél 8-nál már pár hét használat után látványos javulás mutatkozik, még a legsúlyosabb esetekben is!
Kipróbálom

Szeretné kipróbálni a Ganodexet?

Kérje a kedvezményes ajánlatot és szabaduljon meg egy életre a pikkelysömör kellemetlen tüneteitől!

Judit véleménye a Ganodexről

"19 éves korom óta küzdök a pikkelysömörrel. Régebben nagyon súlyos tüneteim voltak, a végtagjaimon és a fejbőrömön is. Nagyon csúnya volt. Teljesen elvette az önbizalmamat. Nem mertem strandra menni, csak hosszúujjú ruhákban jártam még nyáron is (pedig a napfény segíti a gyógyulást), azt pedig teljes mértékben kizártnak tartottam, hogy valaha is levetkőzzek egy férfi előtt.”
“1 éve használom a Ganodexet. Engem lepett meg legjobban, de teljesen megszüntette a tüneteimet! Végre újra képes vagyok szeretni magamat és nem attól rettegek, hogy mit szól majd a többi ember a vöröslő, pikkelyes foltjaimhoz. Sőt, a párom a szemem után leggyakrabban a selymes bőrömet dícséri. Köszönet a Ganodex-nek, megváltoztattátok az életemet!"

Előtte


Kipróbálom

Van megoldás a pikkelysömör kezelésére!

Szabaduljon meg egy életre a pikkelysömör kellemetlen tüneteitől minél hamarabb!

Hogyan működik?

A ganoderma gyógygombát a keleti kultúrákban már több, mint 2000 éve használják jótékony hatásai miatt. Immun moduláns hatásán túl lassítja a rákos sejtek szaporodását, véd a fertőzések ellen és segít az ideális koleszterinszint beállításában.

A ganoderma gyógygomba legfőbb hatóanyaga a béta glükán molekula természetes formájában, tripla hélix formulaként hatékony, melyet évekig a biomérnökök sem voltak képesek mesterséges anyagok használata nélkül, természetes eljárásokkal létrehozni és megtartani. Bjørn Kristiansen tanulmányainak és kísérletezésének köszönhetően eljutott a megoldásig - egy bonyolult eljárással, mely a szeparáción és a fregmentáláson alapul.

A kizárólag természetes anyagok felhasználásával készült Ganodex krém napi 2-szeri használat mellett olyan módon erősíti és szabályozza a bőr immunitását, amely az égő- viszkető tünetek szinte azonnali megszűnéséhez vezet. Pár hetes alkalmazás után pedig eltűnnek a betegség látható tünetei.


Gyorsan felszívódik

Nem hagy nyomot a ruhán

100%-ban természetes

Szteroid- és parabénmentes

Immunmoduláns hatással bír

Megerősíti és szabályozza a bőr immunsejtjeit

Puhává és bársonyossá teszi a bőrt

Olajos utóérzet nélkül.

Előtte - utána

48 éves férfi

”Az egyetlen olyan krém, ami ugyanolyan hatékony, mint a szteroidos krémek”

Nyolc éve van pikkelysömöre. Egy hónap használat után, 20%-os javulást volt észlelhető bőrén. Két hónap után, a könyök viszketése nyomtalanul eltűnt. Három hónap után, véglegesen leváltotta az előtte használt kortizol krémeket Ganodex™ -re.

41 éves nő

15 éve szenved a pikkelysömör tüneteitől. Egy hónap használat után, láthatóan javult bőre állapota. Két hónap után a bőre sima lett, és a viszketés végleg eltűnt.

59 éves férfi

”A legjobb 5 pikkelysömör kezelő krémek között van, amit az elmúlt 25 évben kipróbáltam!”

42 éve szenved a pikkelysömör tüneteitől. Egy hónap Ganodex használat után, észrevehetően simább lett a bőre, és csökkent a viszketés intenzítása. A bőr hámlása is nagy mértékben enyhült. 3 hónap használat után a bőre visszaállt normális állapotára.


34 éves nő

”Mindenképp megveszem ezt a terméket!”

5 éve van pikkelysömöre. Egy hónap Ganodex™ használat után, bőrén jelentősen csökkentek a betegség tünetei. A Ganodex™ hatékonyomabb volt számára, mint a többi krém, amit előtte kipróbált.

Kipróbálom

HIHETETLEN kedvezménnyel várjuk?

Hogy megszabaduljon egy életre a pikkelysömör kellemetlen tüneteitől!


Dr. Bjørn Kristiansen-ről és a Ganodex születéséről
Néhány évvel ezelőtt a GlycaNova (a Ganodex gyártója) alapítója, Dr. Bjørn Kristiansen otthagyta professzori munkáját, hogy teljes mértékben tudományos kutatásainak szentelhesse magát. Célja az volt, hogy egy természetes immunerősítőt fejlesszen ki. Szakterületét a gyógygombák jelentették, ezek kémiai összetételét és hatását vizsgálta. Véletlenül fedezte fel, hogy a gombák nedvei puhává és simává tették a bőrét. Mivel a családjának több tagja is súlyos pszoriázisban szenvedett, megpróbált rajtuk segíteni, felhasználva kutatási eredményeit. Rövid időn belül nagyon pozitív eredményekről tudott beszámolni a ghanoderma gyógygomba pszoriázis elleni hatásairól, majd felfedezéseit klinikai vizsgálatokkal is megerősítette.

Így született meg a Ganodex!


Kipróbálom

Szeretné kipróbálni a Ganodexet?

Rendelje meg kedvezményesen és szabaduljon meg egy életre a pikkelysömör kellemetlen tüneteitől!