Léztezik egy még kevéssé ismert, forradalmian új technológia a seborrhea kezelésére!
Több évnyi kutatás után egy norvég tudós, Bjørn Kristiansen (vegyészmérnökként doktorált a Manchester-i egyetemen,majd Skóciában dolgozott egyetemi professzorként) kidolgozott egy eljárást a ganoderma gyógygombában fellelhető béta glükán molekula kinyerésére oly módon, hogy az megőrizze a tripla-helix szerkezetét és így sokkal erősebb immunmoduláns hatással bírjon. A Ganodex gyógygombakrém napi legalább kétszeri használat mellett megszűnteti a pikkelysömörös bőr tüneteit, az égő- viszkető érzést, a vörös, megvastagodott pikkelyszerű ún. plakkokat, a bőrt pedig simává és bársonyossá teszi, anélkül, hogy olajos felületet hagyna maga után!
Mindemellett ez a krém 100%-ban természetes, biztonságosságát hivatalos klinikai vizsgálatok bizonyítják.10 betegnél 8-nál már pár hét használat után látványos javulás mutatkozik, még a legsúlyosabb esetekben is!
Kipróbálom

Szeretné kipróbálni a Ganodexet?

Rendelje meg webshopunkban most és szabaduljon meg egy életre a seborrhea kellemetlen tüneteitől!

András véleménye a Ganodexről

"Kamasz koromban iszonyúan pattanásos voltam. Meg korpás. Egy idő után annyira súlyossá vált, hogy a szüleim bőrgyógyászhoz vittek. Kiderült, hogy seborrhoeás dermatitis. Írtak fel szteroidos kenőcsöt, de azt nem használhattam sokat, mert káros. Nagyon nehezen barátkoztam, visszahúzódó voltam, a csajok pedig kerültek.”
“Egy barátom ajánlotta a Ganodexet. Azt mondta, neki bevált. Gondoltam rosszabb úgysem lesz, kipróbálom. Azt a krémet egy zseni találta ki! Mindent meggyógyít! Sosem gondoltam magamról, hogy egyszer még igazi "csajok kedvence" leszek, de hála a krémnek a bőröm már nem hátráltat a randizásban!"

Előtte

Kipróbálom

Szeretné kipróbálni a Ganodexet?

Rendelje meg webshopunkban most és szabaduljon meg egy életre a seborrhea kellemetlen tüneteitől!

Hogyan működik?

A ganoderma gyógygombát a keleti kultúrákban már több, mint 2000 éve használják jótékony hatásai miatt. Immun moduláns hatásán túl lassítja a rákos sejtek szaporodását, véd a fertőzések ellen és segít az ideális koleszterinszint beállításában.

A ganoderma gyógygomba legfőbb hatóanyaga a béta glükán molekula természetes formájában, tripla hélix formulaként hatékony, melyet évekig a biomérnökök sem voltak képesek mesterséges anyagok használata nélkül, természetes eljárásokkal létrehozni és megtartani. Bjørn Kristiansen tanulmányainak és kísérletezésének köszönhetően eljutott a megoldásig - egy bonyolult eljárással, mely a szeparáción és a fregmentáláson alapul.

A kizárólag természetes anyagok felhasználásával készült Ganodex krém napi 2-szeri használat mellett olyan módon erősíti és szabályozza a bőr immunitását, amely az égő- viszkető tünetek szinte azonnali megszűnéséhez vezet. Pár hetes alkalmazás után pedig eltűnnek a betegség látható tünetei.


Gyorsan felszívódik

Nem hagy nyomot a ruhán

100%-ban természetes

Szteroid- és parabénmentes

Immunmoduláns hatással bír

Megerősíti és szabályozza a bőr immunsejtjeit

Puhává és bársonyossá teszi a bőrt

Olajos utóérzet nélkül.

Kipróbálom

Szeretné kipróbálni a Ganodexet?

Rendelje meg webshopunkban most és szabaduljon meg egy életre a seborrhea kellemetlen tüneteitől!